Klantenservice: info@regioboeket.nl

Ma t/m Vrij voor 12.30 uur besteld? Vanaf de volgende dag bezorgd! 

Bezorging op water in cadeaudoos - In de regio bezorgd via Regioboeket.nl

Boekettenbezorgen.nl - Regenboogroos.nl - Regioplant.nl zijn allen onderdeel van Regioboeket.nl

 boeketten bloemen

 

    Regioboeket.nl maakt gebruik voor het bezorgen van bloemen op water (buiten de eigen regio) door koeriers en bezorgdiensten.  Bezorging alleen mogelijk in Nederland en België.

    Al onze bloemen worden op water in een cadeaudoos bezorgd. Rozen per stuk op water in een witte koker. Houd u rekening met levertijden van bepaalde rozen.
    Nederland bezorgkosten roos in koker € 5,95   Nederland bezorgkosten boeketten € 7,95 en bloemen bezorgen in België € 12,95
    Let a.u.b. op de levertijden bij speciale rozen die gemaakt moeten worden met parels, wax, choco, etc.  Dit staat beschreven bij de beschrijving van het artikel!!

    In het bestelproces kunt u de gewenste bezorgdatum al vooraf aangeven bij uw bestelling!      Van maandag t/m vrijdag voor 14.00 besteld = vanaf de volgende dag bezorgd.

    Grote opdrachten en boeketten met meer dan 60 rozen worden bezorgd door Regioboeket.nl. ( Dit kan 7 dagen per week met de aflevertijd wanneer u wenst ook eventueel anoniem)
     voor al uw vragen mail naar info@regioboeket.nl en u ontvangt z.s.m. een antwoord op uw vraag.

    U ontvangt van ons 1 dag voor de bezorgdatum een track en trace link of email waar in staat wat voor tijdvak de bloemen worden bezorgd.